Hästjurist Frida Treschow

Hästjurist
Hästjurist

Frida Treschow har en unik och specialiserad kompetens inom hästjuridik med stor erfarenhet från hästbranschen samt en bred juridisk bakgrund avseende avtal och affärsverksamheter. Hon arbetar på Advokatfirman Litigate med inriktning mot hästjuridik. 


Frida Treschow - Hästjurist
Frida Treschow - Hästjurist

Frida Treschow

Frida är även en av Sveriges mest anlitade hästjurister och en bred erfarenhet vad gäller avtalsskrivning och tvistemål. Hennes erfarenhet tillsammans med att hon har varit hästägare, stallägare, tävlingsryttare samt aktiv inom hästnäringen i större delen av sitt liv bidrar till att hon kan hjälpa dig på bästa sätt.

Frida är även författare till den bästsäljande boken "Hästjuridik i vardagen" som är tänkt att hjälpa hästägare oavsett kunskapsnivå. Därtill är hon tidningen Hästfocus hästjurist och skriver återkommande artiklar vad man ska tänka på när man hanterar hästar och hur man undviker hästtvister. 

Frida är även aktuell med en bok som kommer ut hösten 2018 som heter "Medveten Ekonomi - en vardag med guldkant" där hon förklarar hur man bör skydda sin ekonomi genom livet.

Därtill figurerar hon emellanåt som juridisk expert i olika podcasts, nu det senaste Henrik Fexeus - "Kan själv podd" och Nordeas "Sparpepp" och inom kort "Psykologipodden". 

https://www.adlibris.com/se/bok/medveten-ekonomi-en-vardag-med-guldkant-9789127822832